Jag.

Jag.

söndag 24 november 2013

NOT!

2013-11-16

Skulle letat bilder igår men det föll bort. Idag blev en riktig jävla skit dag så har faktiskt inte lust. Har hunnit med att laga brunch till alla och en promenad, ska strax iväg att jobba. 16-21 blir det idag. Helt okej, trivs bra på jobbet fast idag ska jag vara på en helt ny avdelning så är lite nervös över det men blir väll bra hoppas jag. Tror vi ska vara tre inklusive mig så kan ha lite ”bredvid gång” ändå, men har ingen aning om det vet att jag inte varit där innan, får väll bli en överraskning. De sa att det gick att byta mellan avdelningarna i värsta fall.  Det löser sig väll.

Imorgon ska jag åka till Vreten en sväng. Var länge sedan jag var där. Ska fira farsdag lite i efterskott och tänkte passa på att lämna lite julklappar så den biten är klar och färdig. Tiden rullar på fort nu och det är massor med skolan och extra jobbet. Ska jobba både måndag och tisdag nästa vecka. Hoppas lite på att få en tid på söndag också men vi får se. Ska bli intressant att se hur lönen blir senare när den kommer. Har 117 kr i timmen och sen är det ju OB och semester ersättning och sådant på den. Jag måste ju spara ihop så jag har pengar i sommar eftersom även om jag jobbar i sommar får jag ju de pengarna månaden efter jag jobbar vilket betyder att jag behöver spara ihop ca 20 000kr för att kunna klara av sommaren så bara att jobba på och se glad ut!

Skulle verkligen behöva vinna lite pengar. Jag behöver en ny bil. Den jag har kommer inte gå igenom besiktningen nästa år och efter en vinter till kommer hela underredet att trilla ihop, den är tydligen helt jävla sönder rostad undertill och lamporna är helt mongo och vindrutan är så jävla konstig att regnar det och är mörkt ser jag knappt inte ett skit när jag åker, man får chansa sig fram liksom….. Jätte kul att veta att om ett halvår har jag ingen bil längre och inte fan har jag råd att köpa en ny heller. Life is good…..NOT!

Nä idag är det en neggo dag bara. Ska ta mig en kopp kaffe och en jävla kaka innan jag åker till jobbet.
Men jag har i alla fall varit ute och gått…

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar