Jag.

Jag.

söndag 24 november 2013

Foodporn!

2013-08-16

Då ba sista dagen av denna veckans fasta över. Gårdagens kcal upptag kom upp till 350 kcal. Åter igen tyckte jag inte att det va så svårt. Men igår va det ändå lite extra enkelt då vi satt fyra timmar på en körskola =/ not so fun. Dottern ska börja övningsköra så va tvungen att gå på en handledarutbildning.
 
Precis innan jag skulle hoppa i säng gjorde dottern och hennes kompis en toast macka, och helvete vad det luktade gott!!! Så när jag la mig började magen kurra lite och sedan började jag tänka på morgondagens/kvällens middag, hemmagjord pizza och DET gjorde inte saken bättre! Mmmm, skinka, chamoinjoner, banan, curry och kebabsås! *Dregglar* Hahaha! Foodporn tankar!!
Kan säga att frukosten dagen efter va underbar.=) Massa mums!! Hahaha!
 
Kan raportera in också att min ischias har lättat upp ännu mer! Måste hjälpt att gnälla här i början av veckan! Hade jag vetat att det va det som krävdes så hade jag börjat skriva för länge sedan ;-) Hehehe. Det är ju inte bra men känner att det iaf har vänt! Tjohoo!! Kanske kan man börja hoppas på att klara av gymmet i höst iaf! Men jag kommer INTE våga gå på styrketräningsbiten igen. Jag kommer vänta tills jag gått ner bra mycket innan jag går på det igen så att ryggen har återhämtat sig ordentligt. Tyckte dock det va roligt att lyfta lite vikter. Men får väll ta det senare när det faktiskt kommer synas på kroppen, just nu är det nog 10 cm för mycket fett ivägen för att det ska synas ändå =P Har så mycket som ska bort men jag har ju lyckats förr så varför skulle jag inte lyckas nu?!
 
Det där med att ge upp, motivationen. Vist är det konstigt att det kan svaja så? Jag menar i ena stunden är man : Vist kommer jag klara detta, jag kommer inte äta godis flera gånger i veckan utan bara hålla mig till en dag, jag ska alltid väga min mat. Jag kommer må så bra, det ska bli så roligt att byta ner sig i stl på kläder. Och sen PANG så vänder det och då kommer det : Varför ska inte jag duga som jag är? Varför måste jag väga min jävla mat hela tiden och aldrig få ha "roligt" och baka och mysa med godis och mat?
Ibland undrar jag om jag är schizofren. Kan inte va så normalt att man pendlar så, eller? Kommer nog återgå till de ämnet flera gånger om.
 
Nu är det dags att ta tag i dagen. Hoppas ni får en bra fredag. <3
 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar