Jag.

Jag.

fredag 29 november 2013

Dubbel vinst!

God morgon!

Black Friday, är det bara jag som missat detta innan eller är det nytt i Sverige för i år? Vi är änna riktiga wannabees vi här i Sverige! Tycker det mest är skitsaker på rea sakerna nu för tiden, det är inte ofta man reagerar på något bra fynd. För kanske 10 år sedan var det helt otroliga saker man kunde fynda, kanske beror på att man nu har mer saker hemma och inte behöver så mycket mer.  Har två elektroniksaker som står på min önskelista, en ny mobil och en pulsklocka/gps klocka. Antingen Polar eller Garmin. Skulle vara lite roligt att ha lite bättre koll på hur många kcal jag förbränner när jag är ute, tror Garmin hade en funktion där man kunde ”tävla” mot sig själv. Fast det kan man ju göra ändå! Ja ja.

Idag är det fullrulle på schemat! Jag måste skriva på mitt dokument nr 2, jag måste gå på en promenad, jag måste duscha och jag ska träffa P för en mysig lunch kl 13.15 så de där sakerna måste hinnas med innan 12.30! Och om det inte vore nog så ska jag jobba 16-21 idag! Jag kommer ju i alla fall inte ha tråkigt =)

På tal om inte tråkigt! Jag hade gått ner denna veckan! -0,8 kg! Bra va?! Är riktigt nöjd! MEN det var lite lite surt ändå för nu fattas det bara 0,3 kg så har jag tagit mitt största delmål…..får hoppas på nästa vecka istället!

 

Igår passade jag på att ta en promenad på lunchen igen, det var rikligt fint längst älven (tror det är en älv i alla fall) Jag tycker om Trollhättan, det är mysigt där! Skulle nog kunna tänka mig att bo där faktiskt!

 

JO! Jag höll ju på att glömma! Jag vann IGEN en tävling på IG!! Denna gången vann jag en mössa =) Ska ta mig in till Blingetc på lördag tror jag och hämta ut den! Grattis till mig =) Hahaha!

Sen var det en annan kul grej! Jag såg ett inlägg på facebook från Vårdväskan och de sökte efter bloggare som kunde recensera deras produkter och de ville att jag skulle göra det! =)

Jag ska testa ett par stödstrumpor, perfekt för mig nu när jag jobbar! Brukar ha på mig det i skolan ibland också när det är långa dagar och jag har pratat om det här hemma i ett par veckor nu att jag ska beställa några mer, vill ha några lite roligare än de svarta jag har nu också fick jag detta erbjudande! Perfekt!  På tal om vårdväskan! Viste ni att man kan söka jobb via vårdväskans hemsida?? Klicka på LEDIGA JOBB UNDERSKÖTERSKA så kommer ni dit! Grymt bra juh! =)

Jag ska beställa strumporna i helgen, ska se om jag hittar något mer roligt också så får ni veta vad jag tyckte om dem nästa vecka! Har spanat in ett par skit snygga i alla fall!

Nä nu måste jag verkligen rusa! Får starta med promenaden så den är gjord! =) Ha en skön fredag! Puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar