Jag.

Jag.

lördag 28 juni 2014

Tror ni jag lärde mig en läxa? ICKE!

Sommar, sommar, sommar .....eller var det höst? Regn och rusk stämmer i alla fall! Tänkte tagit en längre promenad idag innan jobbet men ...nje!



Det fick räcka med denna. Kan säga att jag kom lindrigt undan för nu ÖSER det ner ute! 
 
 
 
Känns väl rätt okej att gå till jobbet en dag som denna. Fast jag måste erkänna är bra seg så hade gärna spenderat dagen i soffan..

Igår var det ju fredag och som ni alla vet vid detta laget är fredagar min ät vad du vill och känner för dag. Och eftersom jag var i Skövde var även torsdagen en lite fuskar dag. Kan säga att två dagar av fusk funkade INTE för min kropp. Jag och Kevin fikade igår efter det skulle jag ut och springa. Det var det absoluta bästa vändan på så länge!! Löpningen kändes enkel och jag tyckte jag hade bra fart. Tankarna gick om att jag skulle ta milen, så jädra bra kändes det! TILLS jag når 4 km strecket. Då börjar magen krångla och jag trodde jag skulle spy flera gånger om. Det var hemskt! Jag var så arg! Jävla mage! Jävla jag som inte kan bara äta lagom! Hade jag bara nöjt mig med en eller två kakor så hade det där kanske inte hänt och jag lyckats springa milen igen. Men nej då, moffa moffa......idiot jag är!

Det blev i alla fall 5,6 km sammanlagt.



När jag kom hem va det bara att kasta sig i duschen, svettades som jag vet inte vad, kroppen mådde verkligen dåligt. Fick slänga mig i sängen efter för att bara varva ner lite.



Efter det mådde jag i alla fall bättre. Men tror ni att jag hade lärt mig en läxa? INTE då.....hahaha. 
På kvällen kom det såklart fram både chips och godis och gissa vem som klockan 05 fick så snällt gå upp och spy. Jo jag! Det är dock första gången som det händer mig. Sjukt vad kroppen sparkade i från där! Aldrig mer två "fuskdagar" på raken. ALDRIG MER!!

Men då kommer vi ju till det stora problemet New York. Jag får nog tänka om lite där. Jag kommer inte kunna äta mig igenom New York. Man vill ju så klart testa så mycket som möjligt men vi kan ju dela på sakerna. Behöver ju inte ta en hel portion av allt. Tur att det är Bellabus jag åker med!!
 
Det är bara 4 dagar kvar så sitter vi på flyget!!! Känns fortfarande overkligt och UNDERBART!!! =) 
Såg att det är varmt där, kommer vara 24-28 grader. Någon av dagarna kommer det åska på, i alla fall enligt SMHI. Ska kolla lite närmare sen. Ska ändå bli lite intressant att vara med om det också. Kan tänka mig att det mullrar på bra mellan skyskraporna! 4 of july kommer vi ju också få vara med om. Det kommer vara ett sjukt stort fyrverkeri spel på kvällen i New York, kommer nog vara WOW! 
Vi ska försöka komma på en Broadway show också, det säljer ju ut biljetter till halva priset om man köper dem samma dag så detta ska vi försöka hinna med. Och givetvis blir det bio någon kväll eller två. Tror vi kommer bo ganska nära biosalongen.

Nä gott folk, nu måste jag strax rusa till jobbet! 13.45-21.15. Eftersom jag inte fick så mycket sömn i natt heller så hoppas jag på att dagen går snabbt. Fastar idag också. SKÖNT efter dessa två dagar kan jag säga! Kroppen behöver vila! Ha en skön lördag! Puss på er!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar