Jag.

Jag.

måndag 23 juni 2014

Så sjukt glad!!!!

Halloj!!

Idag är jag ledig efter helgens kvällsjobb. Har varit en riktigt bra helg på jobbet. I lördags gick jag hem från jobbet och i går cyklade jag till och från jobbet.



Det tog 5 min längre att ta sig hem än att åka dit, hade motvind på dit vägen men en backe att åka ned för. På hem vägen slapp jag motvinden men hade helvetesbacken som välkomnade mig till Bohus....jävla backjävel....haha! Jag hatar backar! Ja som ni säkert förstår så gick jag upp för backen. Försökte inte ens cykla. Jag sprang ju på förmiddagen innan jobbet också och gick som en tok på jobbet, sprang upp och ner för trapporna där flera gånger. 



Löpträningen på dagen kändes riktigt bra! Sprang mest på asfalt men det känns bra i knäna ändå! UNDERBART! Svetten rinner som jag vet inte vad när man kommer in och sätter sig ner. Rätt gött! Då vet man att man gjort ett bra jobb! =)

Jag fick mina nya skor idag!! 



De såg ju inte ut som på bilden kanske men jag gillar dem helt klart ändå! Ska ta mig en promenad sen och inviga dem lite smått. I morgon är det ju dags för en cykeltur men kanske blir som så att jag tar mig en test vända istället...eller om jag tar och springer på för middagen och tar mig en lite kortare cykeltur på kvällen. Som jag gjorde igår, då blev det ju både 5 km jogging och 1,2 mil cykling. Återkommer om detta!

I morgon ska jag till ett möte med SSK för de äldreboendet jag jobbar på, de ska ge alla sommarvikarier delegering så vi kan ge patienterna sin medicin. Jag har jagat den delegeringen hur länge som helst så det där mötet vill jag inte missa! 
Efter det ska jag och Bellabus ner på stan en sväng, handla lite inför resan =D Nu är det nära!! Bara 9 dagar kvar så sitter vi på flyget! Känns helt otroligt!!! Så glad!

Och på tal om glad! Jag trodde jag skulle få vänta väldigt länge på att få en lägenhet till mig och barnen men pratade med alebyggen idag och de trodde jag skulle ha en innan jul!!!! UNDERBART! 

OCH om inte det vore nog så fick jag precis NU reda på att jag är GODKÄND på sista tentan och i och med det är jag godkänd på ALLT under mina första 1,5år som ssk student! 
Så sjukt glad!!!!!!! Sann lycka! 

Känns som om jag kan andas ut lite mer nu, får lite mer ro i själen. NU ska jag njuta av sommaren. Nu ska jag ta hand om mig! Och för att starta upp det hela håller jag på att bakar bröd, ni som känner mig vet hur mycket jag tycker om att baka. Ska nog ta upp den vanan i sommar igen. 

Nu ska jag flyga ut på mina rosa moln som jag just nu går omkring på och baka ut lite deg!

Ha en underbar eftermiddag! Puss

1 kommentar:

  1. skicka gärna hit en bulbaka jag betala va det går till dom goda som du bruka ha på kalas kan hämta i Stenstorp i så fall kram

    SvaraRadera